maanantai 10. tammikuuta 2011

Pieni askel vielä takaisin jouluun...


Kovin vähän sain tällä kertaa aikaiseksi mitään itsetehtyä joululahjaa, mutta jotain sentään. Siskoilleni lahjaksi ompelin tällaiset pienet pussukat. Kankaana vanha kirpparilta ostettu lakana. Sisäpuoli myös vanhaa kierrätettyä ruusukuvioista lakanakangasta. Ohje pussukoihin löytyi täältä. Kiitos siitä.


Sisälle noihin pussukoihin tein tällaiset rannekorut. Pitkän aikaa olen jo haaveillut korujen tekemisestä ja päätin sitten aloittaa jostain helposta. Täytyy myöntää, että pieni innostus kyllä iski. Ehkä joku kerta löytyisi aikaa kokeilla myös jotain haastavampaa...
Helmet Helmien talosta.

Joulukortit jaksoin kuitenkin perinteisesti askarrella itse ja tänä vuonna niistä tuli tämän näköisiä. Sydän on tehty huopakankaasta ja valkoinen paperi Tiimarista ostettua askartelupaperia.


Ennen joulua vaivannut ylenpalttinen väsymys alkaa pikkuhiljaa helpottaa ja iltaisin jaksaa hieman paremmin taas väsäillä kaikenlaista. Tässä välissä on tullut paikkailtua miehen työhaalareita, tehtyä mönkijään penkinpäällinen jne. Yksi juhlamekkokin on tullut tehtyä, josta en ole vielä saanut aikaiseksi kuvia tänne. Ehkä joku päivä...

Minna

1 kommentti:

  1. Hauskaa tuo norsukangas! Tuota korujen tekemistä olen myös pohtinut ja siihen varmaan saisi itsensä aika hyvin koukutettua... :)

    VastaaPoista