sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Äitienpäivä

Oikein hyvää äitienpäivää kaikille äideille, vaikka tämä varsinainen äitienpäivä jo läheneekin loppuaan.


Tämän perheen äitienpäivä kului käväistessä polkupyörällä kaupungilla jo meille perinteeksi muodostuneella valokuvasuunnistuksella. Sää tosin oli vähän sateinen, mutta sopivalla varustuksella ei tuokaan haitannut menoa. Lisäksi sukuloimme mummilassa. Venla 4v askarteli äidin avustuksella mummille kortin.

Kortin kukat on tehty kananmunakennosta ja maalattu. Autoin kennon leikkaamisessa, muuten tyttö suoriutui kortin askartelusta maalauksineen, liimauksineen ja leikkamisineen mallikkaasti. Ja lopputuloksesta pidin ainakin minä. Alhaalla lukee teksti "mummille". Kirjaimet vain sattuivat lipsahtamaan ylösalaisin... :)

Hoitopaikassa lapset olivat askarrelleet äidille seuraavanlaiset kortit. Vasemman puoleinen on Eetun 2v askartelema ja oikealla sitten Venlan taideteos. Muita lahjoja ei sitten herunutkaan tässä perheessä, eikä liioin aamiasta vuoteeseen, mutta se ei suinkaan johtunut siitä, että en olisi niitä ansainnut (tai niin tahdon ainakin ajatella) vaan siitä, että rakas aviomieheni ei vain satu olemaan sitä sorttia joka tällaisista hömpötyksistä jotain ymmärtäisi. En kyllä tosin niitä odottanutkaan. Paras lahja oli aika perheen parissa. Kävimme myös pizzalla, joten sain vapaapäivän kokkailusta ja muusta touhuilusta. Tämä päivä oli omistettu perheelle ja olemiselle. Mitä sen parempaa lahjaa voisikaan toivoa.Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti