sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Paprikoita


Hetki on taas ehtinyt viivähtää viimekertaisesta postauksesta, mutta täällä ollaan. Tuntuu, että päivät kuluvat niin työntouhussa, että blogin kirjoittamiseen ei ole jäänyt aikaa.

Nyt kuitenkin ajattelin esitellä teille kasvihuoneessa komeilevat paprikat. Osa ehkä muistaakin kun keväällä kerroin paprikan taimista, jotka saivat alkunsa kukkapurkissa tietämättäni. Venla oli kylvänyt kukkapurkkiin kaupasta ostetusta paprikasta siemeniä. Ihmeteltyäni hetken, mitä ihmeen rikkaruohoja kukkapurkissa kasvaa, valkeni minulle niiden olevan tyttäreni rakkaudella kasvattamia paprikantaimia. Yhdessä olemme niitä sitten koko kesän kasvattaneet ja nyt ne ovat suureksi hämmästyksekseni tuottaneet hienon sadon. Ja kyllä onkin makoisia paprikoita. Ja Venlalle on erittäin tärkeää se, että ne ovat hänen kasvattamiaan.
Tämä viikko on saatu nautiskella kauniista ja lämpimistä syyspäivistä. On raivattu kasvimaata, suunniteltu kukkamaiden uusimista, säilötty omenoita... Katsotaan mitä ensi viikko tuo tullessaan.

Minna

2 kommenttia:

  1. Voi Venlaa, pikku puutarhuria... <3 T. Kummitustäti

    VastaaPoista
  2. Ensimmäistä kertaa kylässä. Komeat paprikat!

    Ihana kuva tuossa alempana Paavosta syömässä marjapensaasta:)

    VastaaPoista