keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Pionien uusi koti ja syyslakkeja

Menin tässä joku aika sitten tilaamaan KodinKukilta pioneja. Olivat uusia kiinanpioneja nimeltään "Santa Fe". Samassa rytäkässä päätin sitten laittaa koko pionipenkin uusiksi. Silläkin uhalla, että pioneista sanotaan, että eivät oikein tykkää siirtelystä. Kovin kauas eivät tosin joutuneet muuttamaan. Vanha penkki vain sai uuden muodon.

Tarkoitus on, että tähän kukkapenkin viereen tulee jossain vaiheessa laatoitus, johon voi laittaa puutarhapöydän istuskelua varten. Laatoitushommaa on tulossa enemmänkin, sillä koko talon edusta on tarkoitus laatoittaa uudelleen vielä tämän syksyn aikana. Samalla kukkapenkit saavat uudistusta. Mutta siitä ehkä sitten myöhemmin lisää.


Tältä kukkapenkki näyttää takapuolelta eli puolelta, joka ei ole varsinaisesti pihalle päin. Toiselle puolelle tulee sitten se laatta jossain vaiheessa. Kuvia sitten ehkä joskus jos ja kun koko homma on valmis...Syysterveisin,
Minna

ps. Jostain syystä nuo alleviivaukset halusivat taas tulla tuonne tekstiin, enkä millään ilveellä niitä saanut sieltä pois, joten olkoot sitten siellä... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti