lauantai 26. helmikuuta 2011

Helmikuun tunnelmaa

Tässä muutama päivä sitten pihalta otettuja kuvia. Pakkasta n. -12 ja aurinko paistoi täydeltä terältä. Maassa edellisenä päivänä satanutta kevyttä puuterilunta. Oli jo vähän kevään tuntua, vaikka pakkasasteet olivatkin vielä aika korkeat. Tuo aurinko vain tekee kummia ja piristää mieltä mukavasti. Kovasti tekisi mieli jo päästä pihalle upottamaan sormensa multaan, mutta hetken joutuu vielä odottamaan. Mutta eiköhän se kesä sieltä vielä ole tulossa.
Pelargoniat kurkkivat pihahuoneen ikkunasta, mutta hetken aikaa joutuvat vielä sisätiloissa majailemaan...

Lintulaudan vieraitakin yritin kuvailla , mutta olivat kyllä niin vilkkaita kavereita, että niiden kameraan tallentaminen ei ollutkaan ihan helppo homma. Olin aivan armottoman hidas, kun ehdin saada tipusen tähtäimeen niin se oli jo kadonnut ennen kuin ehdin saada kuvaa...

Toivomuslistalla lisää näitä aurinkoisia päiviä. Mukavaa kevättä kaikille, kohta jo päästään maaliskuuhun, siitä se kevät sitten alkaa... ainakin mun ajanlaskun mukaan. :)

Minna

1 kommentti:

  1. Pelargoniat sillä tosiaankin jo kurkistelee kevään aurinkoa. Lunta on täälläkin päin tosi paljon vielä..harmi..mutta kaitpa tuokin sulaa joskus.

    Kyllä maaliskuussa on jo kevät ainakin allakan mukaan...;)

    Mukavaa viikkoa sinulle.

    VastaaPoista