torstai 17. helmikuuta 2011

kilppareita ja pupu

Kilpparit pääsivät tallustamaan tähän Venlan uusimpaan takkiin. Sisäkäyttöön oleva huppari siitä oli tarkoitus kyllä tulla, mutta paksuudeltaan on sellainen, että käy kesällä vaikka takista. Ehkä näillä viime päivien kaltaisilla pakkasilla menee kyllä haalarin allakin lämmittämässä.

Marjapuuron värisen kankaan olen ostanut joskus taannoin kilpparilta. En oikein tiedä mitä materiaalia se on, muistuttaa hieman fleeceä, mutta on toiselta puolen tuollainen hieman nukkainen. Kilpparit ja hupun reuna ovat velouria.


Kaava on ottobren numerosta 4/2010 hieman muokattuna. Hupparin alareunaan en laittanut resoria, vaan kuminauhakujan. Nyöriä en viitsinyt laittaa, kun on lasten vaatteissa mielestäni jotenkin hankala. Kilpparit olisi voinut sijoittaa hieman ylemmäskin kun nyt jäävät hieman piiloon hupparin ollessa päällä, mutta toimii näinkin...


Eetu sai jokin aika sitten käyttöönsä uuden villapaidan. Itseasiassa tämä paita on taas ollut yksi ikuisuusprojekteistani, joka vihdoin ja viimein tuli päätökseen. Aloitin nimittäin tätä jo joskus Venlan käyttöön, mutta kappas tyttö kasvoi paidasta ulos jo ennen kuin se oli valmis. Eetun kohdalla meinasi käydä samoin, mutta onneksi ehti valmistua edes nyt. Vielä on sopivan kokoinen käyttöön.


Sitä en enää muista, mistä malli on. Jostakin Suuren käsityölehden numerosta ja langan merkkiäkään en enää muista. :)


Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti